29 dintre copiii școlii orașului Pantelimon, au avut rezultate excepționale la olimpiade și competiții naționale. În preajma sărbătorii ce marchează Ziua orașului Pantelimon, Primăria a organizat o zi în care i-am sărbătorit pe micuții campioni.
Ne mândrim cu locul I la competiții naționale și olimpiade și le suntem recunoscători pentru că toată munca li se datorează lor și cadrelor didactice care îi ghidează în drumul lor.

Suntem mândri de toți elevii școlii noastre și în special de aceia dintre ei care și-au făcut timp în weekend-uri sau în perioada vacanțelor să se dedice studiului și care, cu entuziasm, ne-au reprezentat școala la fel de fel de competiții sau olimpiade.

Primarul Marian Ivan a fost prezent la eveniment și a fost cel care a premiat, îmbrățișat și felicitat fiecare copil în parte. Noi am încercat să le oferim o zi de distracție la Park Aventura – Cernica.

Primăria le-a oferit medalii simbolice prin care ne exprimăm respectul și admirația pentru toți acești tineri.

”Pun mare preț pe educația copiilor din orașul Pantelimon și cred că un prim pas pentru un oraș mai dezvoltat este dat de temelia educației pe care o primești în școală. Îmi sunt dragi toți copiii și cred că ei sunt șansa noastră către un viitor mai bun ” a declarat Primarul Marian Ivan la sărbătoarea celor 29 de copii premianți.

Nu exista comentarii.

Spune-ne parerea ta

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.