În urma fazelor regionale și a clasamentelor jocurilor din fazele finale, Divizia Națională de Juniori U15 la rugby a ajuns la faza semifinalelor, pe 6 mai având loc atât meciurile din play-off, cât și cele din play-out. În orașul nostru a avut loc (pe data aminitită) meciul de rugby dintre A.C.S.O. „Viitorul” Pantelimon și C.S.S. Unirea Iași.

Victoria băieților noștri (cu scorul de 45 – 0) a fost spectaculoasă, iar faptul că apărarea a funcționat ireproșabil o demonstrează însăși tabela de marcaj. În urma meciului, echipa A.C.S.O. „Viitorul” Pantelimon s-a calificat în finala campionatului, unde va întâlni echipa L.P.S. Constanța. Echipa băieților noștri a strâns un total de 21 de puncte, fiind lidera clasamentului (cu 4 victorii din 6 meciuri, 1 egal și 1 înfrângere).

Finala dintre A.C.S.O. „Viitorul” Pantelimon și L.P.S. Constanța va avea loc, foarte probabil, duminică 13 mai, pe terenul UM din Pantelimon.

Nu exista comentarii.

Spune-ne parerea ta

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.