Primăria orașului Pantelimon, prin Direcția de Asistență Socială Pantelimon, continuă campania de ajutorare a persoanelor vârstnice cu venituri mici sau fără venituri. În aceste zile friguroase, ne gândim la cei nevoiași, la bătrânii din comunitatea noastră, astfel că au fost achiziționate 50 de geci groase de iarnă ce urmează a fi împărțite în zilele următoare bătrânilor nevoiași. Este un gest mic, dar care pentru ei înseamnă mult, înseamnă puțină alinare și căldură în plină iarnă.

Direcția de Asistență Socială Pantelimon a inițiat această nouă campanie pentru a veni în sprijinul celor vârstnici și nevoiași.
Din baza noastră de date, există în acest moment 66 de adrese  care vor fi anchetate în perioada următoare. După analiza facută de departamentele noastre, se vor prioritiza cazurile cele mai grave și vom începe să acordăm ajutoarele necesare.

Oricine dorește sa  dea o mână de ajutor în această campanie, poate aduce donații  la sediul nostru din Strada Sf. Gheorghe, nr. 32,  ce constau în alimente non-perisabile, pături, lemne pentru încălzirea locuințelor, medicamente, scutece de adult, etc. 

 

Nu exista comentarii.

Spune-ne parerea ta

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.