Copiii din echipa de șah a ACSO „Viitorul” Pantelimon vor participa în data de 20 ianuarie, la Ghermănești, la „Cupa Snagov” și în data de 24 ianuarie, la Medgidia. Șahul promovează imaginația și creativitatea, încurajează inventivitatea. Există încă un număr infinit de combinații frumoase care să fie construite. Șahul învață independență și dezvoltă capacitatea de prezicere si de prevedere a  consecințelor acțiunilor. Șahul îmbunătățește munca și rezultatele școlare. Numeroase studii dovedesc că elevii obțin un nivel de citire și matematică mai ridicat și capacitate mai mare de învățare ca rezultat al practicării șahului. Pentru aceste motive menționate mai sus și încă mai multe, copiii care joacă șah se descurcă la școală mai bine și de aceea au o șansă mai mare de reușită în viață.

La ACSO „Viitorul” Pantelimon, copiii sunt pregătiți de către antrenorul Marin Mavrodin, care îi va însoți pe micuți în deplasarea la aceste competiții.
Din echipa noastră face parte și Arsene Stavarache, cel mai tânăr jucător de șah al orașului nostru, în vârstă de numai 4 ani.

Le dorim mult succes!

Nu exista comentarii.

Spune-ne parerea ta

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.