De la mijlocul lunii noiembrie, Direcția de Asistență Socială Pantelimon (DAS) și-a propus să ajute cât mai mulți copii nevoiași din comunitatea noastră să aibă parte de o bucurie de Sărbători. Și să-i învețe, în paralel, pe copiii care provin din familii care nu au probleme financiare cât de important este a dărui din ce ai tu altora și că a face un cadou este mai important decât a primi unul.

În acest scop, echipa DAS și Grădinița nr. 1 Pantelimon au demarat campania „Din suflet pentru suflet”. Astfel, cu ajutorul părinților și al copiilor din grădiniță, se strâng jucării, hăinuțe, rechizite și cadouri pentru 100 de copii sărmani din orașul nostru. Dorim să creștem copii care își vor ajuta semenii la nevoie! Echipa Direcției de Asistență Socială Pantelimon crede că această lecție de viață este importantă pentru copiii care oferă cadourile și pentru micuții care le primesc și îi îndeamnă pe toți părinții care pot dona ceva, să ne ajute să facem o faptă bună împreună!

Dacă doriți să faceți donații pentru copiii nevoiași din orașul nostru, puteți aduce donațiile la sediul DAS (dinStr. Sf.Gheorghe, nr. 32, orașul Pantelimon) sau la Grădinița nr. 1 din oraș.Pentru informații suplimentare, ne găsiți la numerele de telefon 0752.297.117 și 021.301.70.84 sau ne puteți scrie la adresa de e-mail asistenta.sociala@das-pantelimon.ro.

 

Nu exista comentarii.

Spune-ne parerea ta

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.