În atenția părinților și elevilor din orașul Pantelimon: încep înscrierile pentru școala de vară 2018!

Aflat în al nouălea an de implementare, proiectul „Școala de vară – Recreația mare” se adresează  unui grup țintă format din elevi care nu au avut rezultate bune la învățătură, din ciclul gimnazial și primar. În perioada 1 – 31 iulie, aceștia vor fi ajutați și motivați de elevi cu rezultate foarte bune la învățătură, dar și de profesori care lucrează voluntar, încercând să valorifice timpul copiilor pe timpul verii. Rezultatele edițiilor trecute ale proiectului sunt pozitive: elevii incluși în program și-au îmbunătățit frecvența și situația școlară în proporție de 80%. După sesiunea de corigențe, promovabilitatea participanților a fost de 100%.

Proiectul este finanțat și sprijinit de Consiliul Local Pantelimon și primarul Marian Ivan. Pentru înscriere, părintele/tutorele este așteptat, în perioada 7 – 30 mai, la secretariatul Școlii Gimnaziale nr. 1 Pantelimon. Actele necesare sunt o copie C.I. părinte/tutore și copia certificatului de naștere al copilului. Fiecare elev înscris în programul „Școala de vară – Recreația mare” trebuie să urmeze cursurile Școlii Gimnaziale nr. 1 Pantelimon.

Nu exista comentarii.

Spune-ne parerea ta

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.