În paralel cu acțiunile Primăriei orașului Pantelimon menite să protejeze mediul înconjurător la nivel local și să colecteze deșeurile din locurile publice, Poliția Locală continuă să combată actele și faptele care pot afecta calitatea terenurilor, pădurilor, lacurilor și zonelor de agrement prin depozitarea ilegală a deșeurilor, în orașul nostru.
În acest sens, vineri (20 octombrie 2017), agenții loc  ali din orașul Pantelimon au prins în flagrant două persoane care intenționau să descarce o camionetă plină de gunoaie, mobilier vechi și deșeuri în zona Unității Militare din Pantelimon. Cei doi indivizi au fost amendați și puși să încarce la loc mașina cu toate gunoaiele pe care le depozitaseră ilegal acolo. Facem apel pe această cale către toți cetățenii din Pantelimon, pentru a sprijini acțiunile Primăriei și Poliției de igienizare a orașului nostru, de curățare și menținere curată a spațiului verde din jurul nostru.
Deșeurile trebuie aruncate doar în locurile special amenajate din oraș și doar împreună ne putem proteja sănătatea! Nu vă riscați sănătatea și nu riscați să primiți amenzi costisitoare!

Nu exista comentarii.

Spune-ne parerea ta

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>