Anunțuri oferte locuri de muncă

 1.  PRACTICOM SRL, societate in continua expansiune care activeaza pe piata Europeana din anul 1998 in domeniul transportului, depozitarii, logisticii, angajeaza echipaje soferi si manipulanti pentru distributie marfa in Bucuresti. Dacă îți dorești să lucrezi într-o companie care îți oferă condiții bune de lucru, cursuri de pregătire profesională, având grijă inclusiv de sănătatea ta și îndeplinești cerințele din anunțul de recrutare de mai jos, așteptăm CV-ul tău și te vom contacta pentru a stabili o întâlnire.
  Cerinte sofer :
  -Permis categoria B (+C reprezinta un avantaj);
  -Minim 1 an experienta;
  -Cazier judiciar și auto fără antecedente penale sau evenimente rutiere grave;
  -Bune abililități de comunicare, organizare și planificare;
  -Orientare către rezultate și rezolvarea problemelor;
  -Domiciliul in Bucuresti, Popesti Leordeni, Afumati Tunari, Voluntari, Stefanestii de Jos, Stefanestii de Sus, Ganeasa, Pantelimon.
  Cerinte manipulant :
  -Corectitudine;
  -Conditie fizica buna;
  -Persoane responsabile si dornice sa lucreze;
  -Cazier judiciar;
  -Domiciliul in Bucuresti, Popesti Leordeni, Afumati Tunari, Voluntari, Stefanestii de Jos, Stefanestii de Sus, Ganeasa, Pantelimon.
  LUCRÂND LA NOI PROMITEM SĂ: -Îți asigurăm o plată echitabilă: prin contract individual de muncă, salariu fix și bonificatii lunare care să reflecte în mod transparent munca ta; -Avem grijă de sănătatea ta: îți oferim un abonament medical la o clinică privată; -Îți asigurăm un angajament pe termen lung: loc de muncă stabil.
  Contact: recrutare@practicom.ro
  Telefon: 0214440452

2. Curatatoria Ecologica Blue Lagoon Clean, punct de lucru in Orasul Pantelimon, Bld. Biruintei, Nr. 63, recruteaza personal cu sau fara experienta pentru urmatoarele pozitii:

–   Calcatorese: presupune calcarea articolelor de imbracaminte;
–   Operatori utilaje: presupune utilizarea masinilor de spalat, uscat, inlaturarea petelor de pe articole, calcarea lenjeriilor si a perdelolor la calandru;
–   Operatori roboti: presupune uscarea articolelor la manechinii speciali pentru geci, paltoan, pulovere, camasi, pantaloni;
–   Call Center: preluarea apelurilor telefonice pentru comenzile online, contactarea clientilor din portofoliu pentru anumite campanii sau informatii;
–   Receptie procesare: receptia articolelor si sortarea acestora inainte de a fi trimise la procesare.
Persoana de contactat Florina Ghenu, tel: 0726.259.787, adresa de mail: florina.ghenu@bluelagoonclean.ro.

3. Sunsys Software este companie cu experienta de 15 ani in domeniul caselor de marcat fiscale. Se cauta agent vanzari in domeniul Caselor de Marcat Fiscale (preferabil cu domiciliul in orasul PANTELIMON, ILFOV). Experienta nu este obligatorie. Obligatoriu permis de conducere CAT.B. Se ofera salariu atractiv + BONUS VANZARI. . TELEFON: 0760270359 office@sunsys.ro.

Locuri de munca disponibile in orașul Pantelimon și județul Ilfov