Poliția Locală Pantelimon continuă acțiunile pentru protejarea mediului înconjurător și stoparea aruncării deșeurilor în zonele interzise: pe câmpuri, în lacul Pantelimon, în pădure sau chiar la marginea localității.

Agenții primesc sesizări din partea cetățenilor pe care le soluționează sau surprind cu ajutorul camerelor de supraveghere instalate în localitate, oameni care aruncă deșeuri din construcții, deșeuri menajere, mobilă veche sau chiar rcomponente auto în locurile interzise.

Până în prezent Poliția Locală a surprins automobile, dube, camioane ori chiar căruțe pline de gunoaie, pe care le depozitau în localitate.
Căruțele au fost confiscate, toți cei surprinși au fost amendați conform legislației în vigoare.

Poliția Locală desfășoară o amplă campanie pentru descurajarea depozitării gunoaielor, deșeurilor, molozului pe câmpurile din localitate, în pădure sau la marginea lacului Pantelimon. Toți cei care sesizează astfel de acțiuni, sunt rugați să sune numărul de patrulă 0752.297.114.

 

 

Este posibil ca imaginea să conÅ£ină: cer, în aer liber şi naturăEste posibil ca imaginea să conÅ£ină: unul sau mai mulÅ£i oameni şi în aer liberEste posibil ca imaginea să conÅ£ină: nor, cer şi în aer liberEste posibil ca imaginea să conÅ£ină: cer, nor, în aer liber şi natură Este posibil ca imaginea să conÅ£ină: cer şi în aer liber

Nu exista comentarii.

Spune-ne parerea ta

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.