Școala Gimnazială nr. 1 Pantelimon demarează proiectul ”Școala pentru toți, șansa unei educații de calitate copiilor și tinerilor din Pantelimon”. În cadrul acestui proiect ce se va desfășura pe o perioadă de 3 ani, se vor derula mai multe programe ce vizează atât elevi școlari, preșcolari, antepreșcolari, părinți, dar și cadre didactice.

În cadrul programelor acestui proiect vor fi 468 de elevi participanți la activități after school, consiliere parentală pentru 220 părinți, activități de logopedie pentru 15 antepreșcolari, activități de dezvoltare timpurie, 60 de preșcolari care vor desfășura un mix de activități menite să dezvolte abilități specifice vârstei, 50 de cursanți în programul ”a doua șansă” și activități de formare pentru 85 de cadre didactice.

Proiectul vrea să reducă abandonul școlar timpuriu al copiilor din familii cu probleme (de romi, monoparentale, sărace, cu unul sau ambii părinți plecați la muncă în străinătate, care trăiesc din beneficiii sociale, cu nivel scăzut de educație a părinților).

 

Nu exista comentarii.

Spune-ne parerea ta

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.