La început de an, Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei orașului Pantelimon a demarat o nouă campanie, menită să ajute bătrânii din oraș: „Să ne respectăm seniorii”. DAS îți dorește să întindă o mână de ajutor persoanelor în vârstă care trăiesc în situații dificile în comunitatea noastră.

Pentru a-i putea ajuta pe bătrânii din orașul Pantelimon, vom analiza cele 66 de adrese pe care le avem în baza noastră de date. Acestea vor fi anchetate în perioada următoare de către cele 3 departamente operative din cadrul DAS. Până pe 14 ianuarie se vor întocmi anchete amănunțite, se vor prioritiza cazurile cele mai grave și vom începe să acordăm ajutoarele necesare. În urma anchetelor vom face publică lista cu nevoile fiecărui bătrân în parte.

Rugăm toți locuitorii din orașul nostru (și nu numai) să ne stea alături și să ne dea o mână de ajutor în această campanie. Vă așteptăm la sediul nostru din Str. Sf. Gheorghe, nr. 32, oraș Pantelimon, pentru a face donații în acest sens: alimente non-perisabile, medicamente, pături, lemne pentru încălzirea locuințelor, etc.

Nu exista comentarii.

Spune-ne parerea ta

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>