Primăria orașului Pantelimon împreună cu Asociația pentru Supravegherea și Protecția Animalelor IVETS vor derula, în perioada 24-26 octombrie, o campanie de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân. Acțiunea veterinară se face numai pe bază de programare la numerele de telefon: 021.350.24.11 sau 0754.096.298, între orele 8:30-16:00 (de luni până joi) și 8:30 – 14:00 (în zilele de vineri).

Cabinetul pentru procedurile veterinare se află pe Strada Cocostârcului colț cu str. Tineretului. Este important să se respecte ora programării, iar animalele nu trebuie să mănânce până la ora procedurii.

Este important ca cetățenii orașului nostru care dețin câini de companie să fie responsabili și să îi sterilizeze. De aceea, aceasta campanie vine în ajutorul cetățenilor, oferind posibilitatea de a efectua aceasta procedură veterinară în mod gratuit.

Nu exista comentarii.

Spune-ne parerea ta

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.