Consiliul Județean Ilfov prin Serviciul Județean de Dezinsecție și Ecologizare Mediu Ilfov va efectua tratamente de combatere a insectelor de disconfort adulți pe întreg arealul județului Ilfov.
Tratamentul se va desfășura în perioada 23.07 – 29.07, după ora 22:00, terestru, în interiorul localității, aliniamentele drumurilor județene gropi de gunoi și alte focare.
Produsul folosit este Aqua K’OTHRINE din categoria Biocide, avizat de Ministerul Sanatatii Publice, în doza de 50 ml/ha.
Modul de acțiune al biocidului: produsul este toxic pentru albine, pești și alte organisme acvatice. Conține piretoidul de sinteză  Deltametrin 2% ce acționează prin contact și prin ingestie.
De regulă, tratamentul se efectuează în prima zi din intervalul menționat, iar în cazul în care condițiile meteo nu permit, se amână pentru următoarea zi favorabilă.

Nu exista comentarii.

Spune-ne parerea ta

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.