Direcția de Asistență Socială Pantelimon dă startul unei noi campanii umanitare menită să aducă un zâmbet de fericire pe chipurile micuților din oraș care provin din familii cu situații sociale dificile.

Având sprijinul primarului Marian Ivan și al Consiliului Local Pantelimon, campania ”Vreau și eu o jucărie” invită cetățenii orașului și nu numai, să se alăture acestei cauze nobile și să dăruiască o jucărie unui copil nevoiaș, cu ocazia zilei de 1 iunie. În schimbul cadoului, cei care participă la această frumoasă campanie, primesc fotografia micuțului cu zâmbetul oferit în momentul în care primește cadoul.

Donațiile se strâng în fiecare zi, de luni până vineri, la sediul Direcției de Asistență Socială Pantelimon: strada Sfântul Gheorghe nr. 32, oraș Pantelimon, ori la numărul de telefon 0752.297.117.

 

Nu exista comentarii.

Spune-ne parerea ta

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.