Click to listen highlighted text!

EVENIMENTE ORAȘ PANTELIMON 2023

 

 

 

 • TRADIȚII ȘI CREDINȚĂ - 11 MAI 2024

  “𝐓𝐫𝐚𝐝𝐢𝐭̦𝐢𝐢 𝐬̦𝐢 𝐂𝐫𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐚̆” 𝐫𝐞𝐯𝐢𝐧𝐞 𝐜𝐮 𝐞𝐝𝐢𝐭̦𝐢𝐚 𝐚-𝐈𝐈-𝐚 ✨🎉

  Vă invităm în data de 11 mai pentru cea de-a doua ediție a evenimentului nostru special, “Tradiții și Credință”, desfășurat pentru întreaga noastră comunitate, în spiritul sărbătorilor Pascale.

  📍Unde?
  În incinta Centrului Cultural “Familia” (Complex Lebăda)

  🎶 Ne pregătim să vă întâmpinăm cu un concert cu totul special susținut de Grupul Psaltic Tronos, al Catedralei Patriarhiei Române. Este un prilej de a ne lăsa purtați de muzica înălțătoare și a ne încărca sufletele cu emoție, în Săptămâna Luminată.

  👨‍👩‍👧‍👦 Evenimentul nostru nu este doar despre muzică, ci și despre valorile care ne definesc comunitatea. Vă invităm, alături de o mulțime de copii talentați, pentru a vă bucura de momente artistice, spectacole de teatru de păpuși și alte activități menite să aducă în prim-plan tradițiile noastre și să ne apropie mai mult unii de alții.

  🎟 Intrarea este GRATUITĂ!

   

   

   

   

  Dați vestea mai departe! Intrarea la eveniment este complet gratuită, astfel încât să ne putem bucura cu toții de acest eveniment special.

  🗓 11 mai este ziua în care vom fi împreună pentru a sărbători valorile noastre, credința și comunitatea noastră.
  Vă așteptăm cu drag!

 • RĂDĂCINI PENTRU AER - 9 MARTIE 2024

  peste 800 de voluntari au ales să ajute pădurea noastră, într-o acțiune de împădurire impresionantă!🌳
  Pe o suprafața de 2.5 ha, voluntarii veniți din orașul nostru, copii și părinți, primarul Marian Ivan, președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma, vicepreședinții Voicu Vincențiu și Ștefan Rădulescu, voluntari din primărie, elevii și cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale nr. 1 Pantelimon, copiii și cadrele didactice ale Grădiniței nr 1, cercetașii din orașul nostru și sportivii A.C.S.O Viitorul Pantelimon, au reușit să planteze peste 17000 de puieți de frasin, stejar și tei.
  Mulțumim tuturor pentru sprijinul oferit și pentru implicarea într-o acțiune atât de necesară pădurii noastre!
  Ar putea fi o imagine cu 11 persoaneAr putea fi o imagine cu 3 persoane şi iarbăAr putea fi o imagine cu ‎text care spune „‎RĂDĂCINI PENTRU AER Sâmbătă,9 martie, între orele 10:00 10:00-13:00, ia-ți familia și prietenii și plantează un pom în Pădurea Pustnicu. & D.A.S. ی ACSO PANTELIMON Eveniment desfășurat de Primăria orașului Pantelimon în parteneriat cu Ocolul Silvic Brănești. Detalii la numărul de telefon: 0758.103.027‎”‎Ar putea fi o imagine cu germeni, iarbă şi textAr putea fi o imagine cu 10 persoane şi mulţimeAr putea fi o imagine cu 1 persoană şi copilAr putea fi o imagine cu 9 persoane, persoane schiind, copac şi textAr putea fi o imagine cu 5 persoane şi copacAr putea fi o imagine cu 16 persoane, copac şi textAr putea fi o imagine cu 10 persoane şi copacAr putea fi o imagine cu 11 persoane, copac şi text
 • TÂRGUL DE MĂRȚIȘOR - 24 FEBRUARIE 2024

  Copiii orașului nostru au primit oaspeții la târgul special de mărțisor, unde au lucrat din greu fiecare podoabă pe care au expus-o.
  Sâmbătă, 24 februarie, între orele 14:00-17:00, sala de sport din Bd. Biruinței 70A s-a umplut de copii, părinți și locuitori ai orașului nostru care au venit să cumpere mărțișoarele lucrate manual de copiii din Pantelimon.
  De la prichindeii Grădiniței nr. 1, elevii școlii Gimnaziale nr 1, copiii din Căsuța Speranței și micuții Asociației Omis și ai Academiei Copiilor Isteți, toți au meșterit mărțișoare frumoase care vor aduce mult noroc celor care le vor purta.
  Alături de copiii orașului nostru au fost și partenerii noștri, Marel Catering, Chocolatino și Flowers by Sofia Boutique care au adus bunătăți și  au încântat cu miresmele și aromele produselor lor!

   

   

  Ar putea fi un desen cu macrame şi text care spune „Târg de ഗ Mărțișor Copiii din oraÈul Pantelimon vă invită la Târgul de Mărțișor În data de 24 februarie La Sala de Sport din Bd. Biruinței 70 Între orele 14:00 -17:00. Pegătiți-vă de primăvară și oferiți în dar mărțișoarele create de mânuÈele îndemânatice ale copiilor orașului nostru! ৩৩ 100 AsociaÈia Omis Pantelimon eschidem mta!! MardCatering PREPARATEHOMEMADE Chocolatino”

 • TÂRGUL DE CRĂCIUN - 16 DECEMBRIE 2023

 • CAMPIONATUL BALCANIC DE CANOTAJ 16-17 SEPTEMBRIE 2023

  🛶 Campionatul Balcanic de Canotaj va avea loc chiar aici, în orașul nostru, între 16-17 septmebrie!
  Concurenți din 9 țări participante vor vâsli pentru titlul de campioni balcanici!
  Vă invităm în număr cât mai mare, pe strada Neptun nr. 19, să fiți alături de junorii români care vor concura pentru prima dată la ei acasă, în România, într-o competiție internațională! 🇷🇴
  ⏱️Programul concursului:
  Sâmbătă, 16 septembrie, între orele: 9:00-12:00
  Duminică, 17 septembrie, între orele 9:00 – 12:00.
  Deschiderea evenimentului va avea loc pe 15 septembrie, de la ora 18:00, la Centrul Cultural Misionar Familia (complex Lebăda).
  Canotoarea Secolului XX, doamna Elisabeta Lipă, alături de primarul orașului nostru, domnul Marian Ivan vor da startul acestui eveniment, în premieră în orașul nostru, fiind urmat de un moment artistic pentru toți cei prezenți. Intrarea este LIBERĂ!
  Organizatori ai Campionatului Balcanic de Canotaj sunt:
  Federatia Romana De Canotaj, Primăria orașului Pantelimon, Balkan Rowing Association și Agenția Națională pentru Sport.
  Parteneri ai evenimentului:
  Lantmännen Unibake Romania Eisberg: #simplyfresh TuborgRomania Gourmet Coffee Shop
 • ZILELE ORAȘULUI PANTELIMON 28-29 IULIE 2023

  Ziua orașului Pantelimon a fost sărbătorită într-un mod spectaculos și unitar, adunând peste 1000 de persoane, care au participat împreună cu familiile lor în cadrul a două evenimente memorabile desfășurate în aer liber. A fost un weekend plin de distracție și bucurie, în care am sărbătorit comunitatea noastră și am învățat să apreciem frumusețea orașului nostru.

  Una dintre activitățile preferate a fost cinema-ul în aer liber, unde peste 600 de persoane au avut ocazia să se bucure de filmul „Tatăl Miresei”. Atmosfera a fost una incredibilă, cu familii întregi prezente și râsete de la cei mici și mari.

  A doua activitate, Canotajul pentru Toți, a fost perfectă pentru cei pasionați de sporturile pe apă. Atât familiile, cât și copiii au avut parte de o experiență minunată împreună cu prietenii și vecinii lor. Schif, caiac, stand up paddle, plimbări cu barca și salupa au fost doar câteva dintre activitățile oferite în cadrul acestui eveniment captivant. Toți cei prezenți s-au distrat și au simțit bucuria de a petrece timp în natură, chiar pe lacul Pantelimon.

  Evenimentele au adus împreună locuitorii orașului nostru, consolidând spiritul comunitar și creând amintiri frumoase pe care să le împărtășească pentru mult timp de acum încolo. În aceste zile de sărbătoare, ne-am simțit cu toții parte dintr-o mare familie.

  Astfel de evenimente ne amintesc de importanța petrecerii timpului în aer liber, conectându-ne cu natura și cu cei din jurul nostru.

  Mulțumim tuturor celor prezenți la Zilele Orașului Pantelimon!

   

 • TROFEUL ROMSILVA CAVALLIADA 14-16 IULIE 2023

  🐎 Trofeul Romsilva Cavalliada – Evenimentul Ecvestru al Verii în Pantelimon! 🌞
  🗓️ Vă invităm cu drag să luați parte la Trofeul Romsilva Cavalliada, cel mai așteptat eveniment ecvestru din orașul nostru! În perioada 14-16 iulie, toți iubitorii de cai, mici sau mari, sunt așteptați să se bucure de lumea minunată a cailor!
  🌟 Timp de 3 zile, vom crea o atmosferă plină de distracție și adrenalină, în care veți avea ocazia să admirați spectacole impresionante, demonstrații cu cai, atelaje și chiar tir cu arcul călare.
  Cupa Romsilva – Cavalliada va avea loc între 14-16 iulie și vă așteaptă cu:
  🏇 Arena de anduranță ecvestră – unde cei mai buni competitori se vor întrece în concursul cunoscut și sub denumirea de ”maratonul cailor” pe un traseu special amenajat, cu probe de 40km, 60km sau 80km.
  🏇 Arena Working Equitations – unde publicul va avea parte de demonstrații de dresaj al cailor, tehnici de lucru cu caii, demonstrații de atelaje și sărituri peste obstacole.
  🏇 Arena Equigames – specială pentru jocuri specifice și probe de tir cu arcul călare, parade cu caii de rasă ai Jandarmeriei Române și Romsilva și multe alte surprize!
  📍 Locul de desfășurare a evenimentului este intersecția străzilor Geroge Țărnea cu Șos. Cernica: https://goo.gl/maps/aE15eXB5AiMoyyMGA
  Primăria Pantelimon este partenerul acestui eveniment ce are loc în premieră în orașul nostru, iar accesul publicului este GRATUIT!
  🐴 Vă așteptăm cu brațele deschise la cel mai grandios eveniment ecvestru organizat până acum în orașul nostru! ACCESUL ESTE GRATUIT!
  Loader Loading...
  EAD Logo Taking too long?
  Reload Reload document
  | Open Open in new tab
 • RUN ON - Pădurea Pustnicu - 27 MAI

  Acesta a fost RunON Pustnicu, pe 27 mai 2023!
  Atunci RunOn Pustnicu este evenimentul sportiv perfect!
  Organizat de DSMB – Direcția Pentru Sport a Municipiului București în colaborare cu Primăria orașului Pantelimon, RunON este o competiție de ciclism și alergare, ce are ca scop promovarea mișcării în aer liber și a unui stil de viață sănătos.
  Aduții și copiii pot participa la acest eveniment, indiferent de nivelul de pregătire fizică. Înscrierea este gratuită pentru toți copiii, iar adulții locuitori ai orașului nostru pot obține un cod de înscriere GRATUITĂ, trimițând un mesaj privat pe pagina de facebook a primăriei (Primaria Orasului Pantelimon).
  După obținerea codului, înscrierile se fac aici: https://runon.dsmb.ro/
  Haideți să petrecem o zi în aer liber, făcând mișcare, pe 27 mai, în orașul nostru, în pădurea Pustnicu!

   

   

 • TRADIȚII ȘI CREDINȚĂ - 22 APRILIE 2023

  O zi de poveste, în care soarele a fost de partea noastră într-un eveniment plin de tradiție, emoție și evlavie! Concertul grupului Tronos, corul Patriarhiei a răsunat pe insula Lebăda, împreună cu alți zeci de copii care ne-au încântat prin vocile lor! Lăsăm pozele să vorbească despre prima ediție din Tradiții și Credință!

   

   

 • ZIUA B - 23 APRILIE 2023

  Din cauza condițiilor meteo, evenimentul a fost reprogramat pentru data de 23 aprilie.
  Ziua B a fost un succes! Peste 1300 de biciclisti s-au intrecut pe traseul amenajat, intr-o zi perfecta pentru biking!

 • RĂDĂCINI PENTRU AER - 18 MARTIE 2023

  Peste 600 de participanți s-au implicat sâmbătă la acțiunea “Rădăcini pentru aer” din Pădurea Pustnicu! Prin eforturile voastre, am reușit să plantăm peste 3000 de puieți de stejar, contribuind astfel la menținerea unei păduri sănătoase pentru noi toți. Nu putem decât să vă mulțumim că sunteți parte din comunitatea noastră și suntem mândri să avem voluntari dedicați și implicați în protejarea mediului și a aerului curat din orașul nostru.

   

Click to listen highlighted text!