Click to listen highlighted text!

EVENIMENTE ORAȘ PANTELIMON 2023

 

 

 

 • RUN ON - Pădurea Pustnicu - 27 MAI

  Atunci RunOn Pustnicu este evenimentul sportiv perfect!
  Organizat de DSMB – Direcția Pentru Sport a Municipiului București în colaborare cu Primăria orașului Pantelimon, RunON este o competiție de ciclism și alergare, ce are ca scop promovarea mișcării în aer liber și a unui stil de viață sănătos.
  Aduții și copiii pot participa la acest eveniment, indiferent de nivelul de pregătire fizică. Înscrierea este gratuită pentru toți copiii, iar adulții locuitori ai orașului nostru pot obține un cod de înscriere GRATUITĂ, trimițând un mesaj privat pe pagina de facebook a primăriei (Primaria Orasului Pantelimon).
  După obținerea codului, înscrierile se fac aici: https://runon.dsmb.ro/
  Haideți să petrecem o zi în aer liber, făcând mișcare, pe 27 mai, în orașul nostru, în pădurea Pustnicu!

 • TRADIȚII ȘI CREDINȚĂ - 22 APRILIE 2023

  O zi de poveste, în care soarele a fost de partea noastră într-un eveniment plin de tradiție, emoție și evlavie! Concertul grupului Tronos, corul Patriarhiei a răsunat pe insula Lebăda, împreună cu alți zeci de copii care ne-au încântat prin vocile lor! Lăsăm pozele să vorbească despre prima ediție din Tradiții și Credință!

   

   

 • ZIUA B - 23 APRILIE 2023

  Din cauza condițiilor meteo, evenimentul a fost reprogramat pentru data de 23 aprilie.
  Ziua B a fost un succes! Peste 1300 de biciclisti s-au intrecut pe traseul amenajat, intr-o zi perfecta pentru biking!

 • RĂDĂCINI PENTRU AER - 18 MARTIE 2023

  Peste 600 de participanți s-au implicat sâmbătă la acțiunea “Rădăcini pentru aer” din Pădurea Pustnicu! Prin eforturile voastre, am reușit să plantăm peste 3000 de puieți de stejar, contribuind astfel la menținerea unei păduri sănătoase pentru noi toți. Nu putem decât să vă mulțumim că sunteți parte din comunitatea noastră și suntem mândri să avem voluntari dedicați și implicați în protejarea mediului și a aerului curat din orașul nostru.

   

Click to listen highlighted text!