Click to listen highlighted text!

Pentru depozitarea legală a deșeurilor menajere, fiecare cetățean trebuie să încheie contract de salubritate cu societatea SC Ecovol SA, operatorul de salubritate din orașul Pantelimon.

Primăria orașului Pantelimon și Ecovol au demarat acțiunea de colectare selectivă la nivelul orașului nostru.
Primul pas a fost distribuirea către cetățeni a unei informări scrise și a sacilor galbeni pentru colectare selectivă pentru carton și plastic, în acest moment 60% dintre cetățenii orașului nostru primesc în acest moment sacii de colectare, urmând ca până la sfarșitul acestui an, să acoperim în întregime gospodăriile. În curând se vor distribui pubele de 240 l si 1,1mc pentru blocuri și societăți comerciale, pentru această acțiune, ulterior urmând să fie distribuite pubele speciale și persoanelor fizice. În recipientul galben se pot colecta: carton, plastic, metal și sticlă.
Pubelele de gunoi menajer și cele pentru colectarea selectivă se ridică în aceeasi zi, cu masini diferite. Cetățenii orașului Pantelimon vor primi acte adiționale la contractele individuale cu societatea Ecovol privind obligativitatea colectării selective!
Toți cetățenii orașului nostru vor primi informări individuale cu privire la aceasta acțiune atât de importantă pentru mediu!

Pentru depozitarea deșeurilor din construcții sau a celor de mari dimensiuni (ex.: mobila veche), se va lua legatura cu societatea de salubritate la nr de telefon: 021.270.30.67 / 0733.470.077.

Sediul SC Ecovol SA: Bd Tudor Valdimirescu, nr. 2, oraș Pantelimon, jud Ilfov.

Click to listen highlighted text!