Click to listen highlighted text!

În orașul nostru va începe în curând construcția a 100 de locuințe sociale pentru persoanele tinere și familiile cu venituri mici sau din mediul defavorizat.

Proiectul se numește ”Construire locuințe sociale, utilități, oraș Pantelimon, județul Ilfov” și vine în sprijinul promovării incluziunii sociale prin asigurarea unei locuințe pentru persoanele defavorizate, pentru prevenirea și depășirea situațiilor de dificultate a familiilor nevoiașe din orașul nostru.

Proiectul constă în construirea a 100 de apartamente, împărțite astfel: 75 apartamente cu 2 camere, 15 garsoniere și 10 apartamente cu 3 camere. Acestea vor fi împărțite în 5 blocuri de tip condominium, cu regim de înățime P+2E.

Fiecare condominium va avea urmatoarele date tehnice:
Suprafața construită: 557,59 mp;
Suprafața desfășurată: 1.672,77 mp;
Suprafața utilă totală: 1.196,06 mp;

Zona va beneficia de alei pietonale, locuri de parcare și spații verzi.  Asigurarea utilităților pentru apa potabilă și gaze naturale se va face din rețeaua publică.

Nu exista comentarii.

Spune-ne parerea ta

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Click to listen highlighted text!