Primăria orașului Pantelimon organizează un eveniment menit să transforme vecinii în prieteni!

Luați-vă vecinii și veniți să urmăriți în aer liber un film de Oscar!
Proiecția de film va avea loc pe strada Independenței, numărul 7, începând cu ora 19:30. Vom urmări împreună ”Jerry Maguire”, film ce a câștigat un premiu Oscar,  🎥 cu Tom Cruise și Renee Zellweger în rolurile principale.

REGULAMENT Proiecție @Seara de film

Primaria orasului Pantelimon cu sediul in strada Sfantul Gheorghe 32, CUI 4420759 este Organizatorul acestui eveniment.

1. Accesul participanților

1.1 Accesul tuturor participantilor este gratuit.
1.2 Copiii au accesul permis in cadrul zonei de proiectie daca si numai daca sunt insotiti de un adult.
De asemenea, copilul NU va putea parasi zona evenimentului neinsotit de catre adult, cu exceptia situatiilor deosebite, precum evacuarea participantilor sau unei parti a participantilor, sau cazurile medicale (situatii in care va fi insotit de personal medical).
1.3 Adultul este raspunzator pentru siguranta copilului.
1.4 Persoanele cu dizabilitati beneficiaza de acces gratuit si o zona special amenajata, identificata in stanga ecranului principal.

2. Interdictii si permisiuni

2.1 Participantii sunt obligati sa se supuna controlului corporal sumar si sa permita controlul bagajelor, iar cei cu varsta peste 14 ani trebuie sa detina in permanenta asupra lor un act de identitate valabil, pentru a face dovada varstei.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a interzice accesul sau, eventual, de a evacua din cadrul festivalului:
– persoanele ce refuza controlul de securitate,
– persoanele agresive,
– persoanele aflate sub influenta drogurilor sau alcoolului,
– persoanele care manifesta forme de comportament violent sau care ii deranjeaza pe ceilalti participanti,
– persoanele care prezinta un comportament ce contravine bunei desfasurari a evenimentului,
– persoanele care sunt suspecte de punerea in pericol a altor participanti sau a bunei desfasurari a evenimentului,
– copiii si minorii neinsotiti de un adult (accesul acestor persoane in zona evenimentului va fi interzis, dar, in cazul in care ele se afla deja in zona evenimentului, copiii/ minorii nu vor fi evacuati, organizatorul urmand a instiinta de indata organele de politie abilitate)
Fiecare participant are obligatia sa prezinte un comportament civilizat fata de toate celelalte persoane ce se regasesc in cadrul evenimentului, prin care sa nu aduca atingere drepturilor si intereselor legitime ale altor participanti, organizatorului si partenerilor acestuia.
Participantii sunt obligati sa isi supravegheze in permanenta si cu atentie copiii si/sau minorii pe care ii insotesc si sa NU isi lase nesupravegheate bunurile.
De asemenea, participantii sunt rugati sa fie vigilenti si, in cazul in care observa eventuale incidente care pot pune in pericol participantii, bunurile acestora sau desfasurarea evenimentului, sa se adreseze de indata celui mai apropiat reprezentant al Organizatorului, politist local, agent de paza sau voluntari identificati cu ecusoane.
Fiecare participant este raspunzator pentru pagubele provocate, iar Organizatorul NU este responsabil pentru eventualele pierderi, furturi, deteriorari (partiale sau totale) sau orice alte actiuni/omisiuni din partea unei terte persoane (inclusiv reprezentantul unui partener) a carei consecinta este diminuarea valorii unui bun (inclusiv aparatura foto/video a membrilor presei).

2.2 Organizatorul se va afla in permanenta la dispozitia participantilor, pentru a ajuta la mentinerea bunei atmosfere si pentru evitarea eventualelor situatii neplacute.
In acest sens, organizatorul isi rezerva dreptul de a bloca temporar accesul participantilor in anumite perimetre, in cazul in care considera ca respectivele perimetre si-au atins capacitatea maxima in care evenimentul se poate derula in conditii de siguranta.
Organizatorul NU este raspunzator pentru deteriorarea starii de sanatate a vreunui participant, cauzata de o afectiune preexistenta, cumulata cu elementele specifice unui astfel de eveniment (exemple: aglomeratie, zgomot, echipamente de iluminat).
De asemenea, organizatorul NU este raspunzator pentru deteriorarea starii de sanatate a vreunui participant, ca urmare a actiunii/omisiunii unui alt participant, unui partener sau a altei persoane care nu se afla in niciun raport cu organizatorul.

2.3 Este interzis accesul in cadrul eveniment cu:
– animale de companie,
– produse de consum aduse din afara zonei evenimentului [exemple: alimente, bauturi racoritoare (inclusiv apa), bauturi alcoolice],
– substante psihoactive,
– orice fel de obiecte contondente sau care pot fi considerate periculoase, arme albe, bricege, lanturi etc.,
– materiale, substante sau produse pirotehnice,
– spray-uri (inclusiv spray-uri pentru autoaparare),
– orice fel de recipiente de sticla (inclusiv sticle de parfum sau de crema) sau de metal,
– produse cosmetice ce contin lichide inflamabile,
– lasere sau lampioane chinezesti,
– bidoane de plastic, cutii de conserve, cutii de bautura,
– banner-e sustinute de bete,
– aparate de filmat si alte accesorii, in special de dimensiuni mari, orice fel de trepiede, blituri detasabile (fiind interzisa orice fel de fotografiere realizata cu blit sau printr-o alta modalitate care poate deranja bunul mers al festivalului sau pe ceilalti participanti),
– orice fel de substante interzise prin lege.
Fumatul este permis doar in spatiile special amenajate.

2.4 Este permis accesul in cadrul evenimentului cu:
– medicamente eliberate in baza prescriptiei medicale aferente (document ce trebuie prezentat, in caz de solicitare din partea organizatorului),
– pelerine de ploaie (in ceea ce priveste eventualitatea ploii),
– scaune rulante specifice (in ceea ce priveste persoanele cu dizabilitati locomotorii),
– aparate de fotografiat, inclusiv DSLR profesional (organizatorul isi rezerva dreptul de a stabili locuri/zone in care cu fotografierea si filmatul sa fie interzise; in caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a prelua aparatul foto/video strict pentru a sterge respectivele inregistrari, ramanand la latitudinea sa daca dispune si evacuarea participantului/participantilor),
In ceea ce priveste produsele de consum, precizam ca evenimentul va pune la dispozitia participantilor o zona de food special amenajata, care va functiona pe intreaga durata a evenimentului.

2.5 Participantilor le sunt interzise in cadrul evenimentului orice forma de activitate economica de orice fel (inclusiv promovarea serviciilor proprii sau prestate de o alta persoana) sau publicitara, demonstratiile, manifestatiile si mitingurile de orice natura, impartirea de pliante, incercarile de indoctrinare a altor participanti, precum si orice alte manifestari de comportament care pot afecta buna desfasurare a evenimentului sau buna dispozitie a altor participanti.

3. Zona de prim ajutor

Zona de prim ajutor va fi amplasata in dreptul accesului general si va fi indicata in mod vizibil pentru toti participantii.
In cazul in care participantul nu se poate deplasa, acesta este rugat sa ceara ajutorul celui mai apropiat reprezentant al organizatorului sau agent de paza.

4. Raspunderea organizatorului. Dispute

4.1 Suplimentar fata de situatiile mai sus indicate, organizatorul NU isi asuma raspunderea pentru:
– nicio pretentie ridicata de catre persoane care vor fi patruns in zona evenimentului fara a avea dreptul sau cu incalcarea Termenilor si conditiilor ori a legii,
– nicio pretentie privind actiuni, omisiuni, evenimente s.a.m.d., realizate in afara zonei evenimentului,
– eventualele intarzieri in evacuarea publicului larg din zona evenimentului, cauzate de acesta sau de alti factori externi,
– durata procesului de intrare in zona evenimentului,
– modificarea anumitor segmente ale evenimentului, necesare bunei desfasurari a acestuia,
– calitatea si/sau conformitatea produselor, serviciilor si obiectelor de merchandise comercializate de catre parteneri,
– nicio pretentie intemeiata pe actiune sau omisiune din partea unui alt participant, unui partener sau a altei persoane care nu se afla in niciun raport cu organizatorul,
– nicio pretentie intemeiata pe un eveniment cauzat de un lucru de a carui paza juridica NU este responsabil organizatorul,
– nicio pretentie atunci cand este intemeiata pe o cauza in privinta careia legea prevede inlaturarea raspunderii organizatorului,
– nicio pretentie, in mod integral, atunci cand este intemeiata pe o cauza in privinta careia legea prevede limitarea raspunderii organizatorului.
4.2 Orice persoana care are pretentii impotriva organizatorului il va contacta pe acesta la sediul sau social, pentru a incerca solutionarea pe cale amiabila a diferendului.
In cazul in care, dupa parcurgerea incercarii de a solutiona diferendul pe cale amiabila, nu se ajunge la niciun consens, acesta poate fi deferit instantei de judecata competente.

 

Este posibil ca imaginea să conţină: text

 

Nu exista comentarii.

Spune-ne parerea ta

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.