Click to listen highlighted text!

Unitatea Administrativ Teritorială Orașul Pantelimon anunță demararea proiectului Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din Orașul Pantelimon, județul Ilfovcod F-PNRR-Dotari-2023-2193, finanțat în cadrul apelului “Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităţilor de învăţământ preuniversitar și a unităţilor conexe”, prin PNRR/Pilonul VI. Politici pentru noua generaţie/Componenta C15: Educaţie/Reforma 4.Crearea unei rute profesionale complete pentru învăţământul tehnic superior/Investiţia 13. Echiparea laboratoarelor informatice din școlile de educaţie și formare profesională (EFP) și Investiţia 14. Echiparea atelierelor de practică din unităţile de învăţământ profesional și tehnic și Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educaţiei\Investiţia 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unităţile de învăţământ precum și Reforma 6. Actualizarea cadrului legislativ pentru a asigura standarde ecologice de proiectare, construcţie și dotare în sistemul de învăţământ preuniversitar/Investiţia 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și iaboratoarele/atelierele școlare.

Obiectivul general vizează creșterea calității actului de educație prin asigurarea standardelor de calitate pentru învățământ în unitățile de învățământ preșcolar și gimnazial din orașul Pantelimon, județ Ilfov.

Obiective specifice:

  1. Crearea posibilităților de predare și digitalizarea mediilor de învățare în cadrul unităților de învățământ de pe raza Orașului Pantelimon prin asigurarea de echipamente digitale pentru laboratoare de informatică și săli de clasă.
  2. Îmbunătățirea activității școlare într-un mediu propice și în condiții optime de desfășurare a procesului educațional, prin asigurarea de mobilier și materiale didactice pentru săli de clasă.
  3. Stimularea și creșterea interesului elevilor pentru învățarea experimentală, prin dotarea cabinetelor școlare, a cabinetelor de asistență psihopedagogică și a sălilor de sport ale unităților școlare din orașul

Data de începere a proiectului : 25.08.2023 Data finalizării proiectului: 31.12.2024 Valoare totală proiect: 3.206.307,53 lei

Valoarea nerambursabilă finanțată din PNRR: 2.694.376,08 lei (fără TVA)

Persoana de contact:

Dan Daniela Alexandra Telefon 021.301.70.01

E-mail: investitii@primariapantelimon.ro

 

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

Nu exista comentarii.

Spune-ne parerea ta

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Click to listen highlighted text!