Click to listen highlighted text!

UAT ORAȘ PANTELIMON a semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Actualizare în format GIS a Planului Urbanistic General al Orașului Pantelimon”  Componenta 10 – Fondul Local, I.4.Elaborarea/actualizarea in format GIS a documentatiilor de amenajare a teritoriului si de planificare urbana si I.1.3. Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – puncte de reincarcare vehicule electrice. Titlu apel: PNRR/2022/C10/I4, PNRR/2022/C10/I1.3, Runda 1.–Apel comun destinat unităților administrativ teritoriale și subdiviziunilor municipiului București de pe tot teritoriul României având ca obiectiv transformarea durabilă urbană și rurală prin utilizarea soluțiilor verzi.

Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta Componenta 10 – Fondul Local, I.4.Elaborarea/actualizarea in format GIS a documentatiilor de amenajare a teritoriului si de planificare urbana si I.1.3. Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – puncte de reincarcare vehicule electrice. Titlu apel: PNRR/2022/C10/I4, PNRR/2022/C10/I1.3, Runda 1.

Valoare totală a contractului de finanțare este de 1.183.318,63 Lei, din care valoare nerambursabilă finanțată din PNRR este 255.980,40 lei.

Suma de 878.701,95 reprezinta ajutor de stat/de minimis. Obiectivele generale ale proiectului
-actualizare PUG in format GIS.
-6 statii de reîncărcare mașini electrice

Obiectivele specifice ale investiției:
– Investiția propusă vizează elaborarea /actualizarea în format GIS a documentațiilor de amenajarea teritoriului, de urbanism și a planurilor de mobilitate urbană durabilă, destinate Orasului Pantelimon.
– îmbunătățirea condițiilor de mobilitate urbană
– reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră generate de transporturi

Beneficiarii investiției prin acest nou proiect sunt locuitorii ORASULUI PANTELIMON

Durata proiectului este de 40 de luni, perioada de implementare a acestuia realizându-se în intervalul decembrie 2022 – mai 2026.
„ Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României și din fonduri naționale”.
Pentru detalii suplimentare, vă puteţi adresa Primăriei Oraşului Pantelimon, Str. Sfantul Gheorghe, Nr. 32, Oraşul Pantelimon, jud. Ilfov, persoană de contact: Țarina Raisa Andreea -Responsabil proiect, Tel: 021.301.70.98, Fax: 021.350.24.42, E-mail: investitii@primariapantelimon.ro.

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Nu exista comentarii.

Spune-ne parerea ta

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Click to listen highlighted text!