Click to listen highlighted text!

Cu sosirea primăverii, orașul nostru intră într-un nou capitol al îngrijirii sale. Este momentul să dăm startul curățeniei de primăvară și să facem loc pentru proaspătul început pe care-l aduce această perioadă a anului.

În perioada 14 martie –  23 martie, societatea de salubritate a orașului nostru va demara operațiunea de colectare a resturilor vegetale rezultate în urma curățeniei de primăvară. Această inițiativă are un scop clar: să vă sprijine în eforturile de a vă curăța proprietățile și grădinile de resturile vegetale acumulate în timpul iernii.

Pentru a face procesul de colectare mai eficient și mai ușor pentru toți cetățenii, vă rugăm să respectați câteva indicații simple. În primul rând, vă îndemnăm să tăiați resturile vegetale, în special ramurile provenite din toaletarea pomilor, și să le legați corespunzător. De asemenea, frunzele și iarba trebuie să fie introduse în saci, pentru o colectare mai eficientă. Acestea vor fi ridicate odată cu gunoiul menajer, făcând astfel procesul de curățare mai fluid și mai organizat.

Este important de menționat că, în conformitate cu regulile stabilite, NU vor fi colectate alte tipuri de deșeuri în cadrul acestei campanii. Astfel, vă rugăm să nu includeți în resturile vegetale resturi de construcție, produse chimice sau alte deșeuri periculoase.

Dorim să vă mulțumim tuturor pentru eforturile depuse în menținerea orașului nostru un loc curat și îngrijit.

Ar putea fi o imagine cu text

Nu exista comentarii.

Spune-ne parerea ta

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Click to listen highlighted text!