Click to listen highlighted text!
Acțiunea de deszăpezire în orașul Pantelimon a început în data de 11 ianuarie, de la ora 00:00. Două utilaje dotate cu lamă și sărăriță au asigurat curățarea arterelor principale din oraș. Începând cu ora 6:00, alte 14 utilaje cu lamă acționează pe străzile secundare, astfel încât să asigure accesibilitatea pe toate străzile.
Începând cu 8 ianuarie, echipele de intervenție ale primăriei Pantelimon au interventi în zonele cunoscute pentru acumulările de apă pentru evcuarea acesteia. Această acțiune continuă atâta vreme cât o va impune condițiile meteorologice. S-au folosit 4 autospeciale tip vidanjă și o motopompă, iar operatorul SC Apa Canal Ilfov SA a completat acțiunea primăriei cu încă o autovidanjă în zilele de 9 și 10 ianuarie.
Cetățenii orașului Pantelimon care se întâmpină probleme legate de deszăpezire sau acumulările de apă, pot apela numărul de telefon:  021.301.70.01 interior 258 și 259.

Nu exista comentarii.

Spune-ne parerea ta

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Click to listen highlighted text!