Click to listen highlighted text!

Un complex sportiv cu teren de fotbal, teren multifuncțional de handbal, baschet, volei și tenis și un vestiar complet echipat se va construi în Pantelimon, prin Compania Națională de Investiții

Noua bază sportivă se va întinde pe o suprafață minimă de 13.202mp, în Tarlaua 27, în zona fermei din Pantelimon, și va cuprinde, pe lângă terenurile menționate anterior, și cladiri auxiliare și tribune pentru spectatori.

Terenul de fotbal

Terenul pentru fotbal cu dimensiunile suprafeței utile de evolutie 75,5 x 117m și cele ale suprafeței utile de joc 68 x 105m.
Marcaje conforme cu cerințele Regulamentului de organizare a activităţii fotbalistice din 2018 a Federației Române de Fotbal.
Terenul va fi marcat si pentru 2 terenuri de mini-fotbal cu dimensiunile de: 40 x 60m.

Dotările și echipamentele: tribune pentru spectatori, cu 500 de locuri, porți de fotbal, tabele de marcaj, catarge pentru drapele, bănci de rezerve, nocturnă.

Terenul multifucțional de handbal, baschet, volei și tenis

Terenul multifunctional, cu dimensiunile suprafeței utile de evoluție 25 x 44 m și cele ale suprafeței utile de joc 40 x 20 m.
Marcaje conforme cu cerințele Regulamentelor de funcționare ale Federațiilor Române de handbal, baschet, volei și tenis.

Suprafața de joc: covor de tartan,  2 bănci de câte 10 scaune pentru rezerve și antrenori.

Dotările și echipamentele: bănci pentru rezerve, fileu de tenis, fileu de volei, panouri de baschet mobile, porți de handbal, instalație de nocturnă.

Clădirea pentru vestiare

Viitoarea bază sportivă va fi prevăzută și cu clădire pentru vestiare, unde sportivii, antrenorii și arbitrii să se poată schimba în echipamentele necesare. Cladirea va avea regim de înălțime parter și 1 etaj retras, și va fi prevăzută cu 4 vestiare, 8 grupuri sanitare separate pentru bărbați și femei, cabinet medical, depozit, camera tehnică și birouri.

Parcare

Parcare pentru 55 de vehicule, cu 4 locuri destinate persoanelor cu dizabilități locomotorii și 2 locuri de parcare speciale pentru autocare.

Compania Națională de Investiții este finanțatorul acestei construcții, iar beneficiarul principal va fi UAT Pantelimon și locuitorii orașului nostru.

Nu exista comentarii.

Spune-ne parerea ta

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Click to listen highlighted text!