Click to listen highlighted text!
Primăria Pantelimon va accesa fonduri europene pentru a susține învățământul din localitate și de a dota atât școala, cât și elevii cu toate instrumentele necesare unui act educațional de calitate. Astfel, s-a aprobat prin Consiuliu Local propunerea primarului Marian Ivan de a accesa programul POC, Programul Operațional Competitivitate și de a dota școala din oraș.  Proiectul se numește:  ”Desfășurare în bune condiții a serviciului public de educație în mediul online pentru anul școlar 2020-2021 la Școala Gimnazială nr. 1 Pantelimon, județ Ilfov” și presupune achiziționarea device-urilor potrivite ca atât profesorii școlii, cât și elevii să poată desfășura ore online în bune condiții.
În cadrul proiectului se specifică achiziționarea următoarelor dispozitive pentru școala din orașul nostru:
🔸 Tablete: 1500 buc
🔹 Camere web: 55 buc
🔸 Camere web videoconferință: 2 buc
🔹 Tablă interactivă: 55 buc
🔸 Laptop: 155 buc
Valoarea totală a proiectului este de 3.533.540,17 lei, din care contribuția Primăriei Pantelimon este de 2% din cheltuielile eligibile și cheltuielile neeligibile, iar restul reprezintă fondurile europene.

Nu exista comentarii.

Spune-ne parerea ta

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Click to listen highlighted text!