Click to listen highlighted text!

24Continuă construcția la noua grădiniță cu grupe de creșă din orașul nostru, proiect ce a debutat anul trecut, din fonduri europene!

Proiectul „Construire grădiniță cu grupe de antepreșcolari, strada George Călinescu, oraș Pantelimon, județ Ilfov”, este co-finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020.

Obiectivul principal al proiectului este creșterea gradului de participare la nivelul educației timpurii a copiilor din orașul Pantelimon prin dezvoltarea infrastructurii de învățământ antepreșcolar și preșcolar, în special pentru copiii cu risc crescut de părăsire timpurie a sistemului.

În cadrul noii grădinițe vor fi create 3 grupe mici, 3 grupe mijlocii și 3 grupe mari de copii care vor primi în total 180 de copii, iar pentru antepreșcolari vor fi constituite 10 grupe de creșă pentru înscrierea a 70 de copii.

Valoarea totală a proiectului este de 27,615,666.91 lei, din care 7,152,221.99 lei reprezintă valoarea finanţării nerambursabile obţinute.

 

 

 

Nu exista comentarii.

Spune-ne parerea ta

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Click to listen highlighted text!